Παρέμβαση Πούτιν στις γερμανικές εκλογές και καταβαράθρωση της Άγκελα Μέρκελ και του  Β. Σόιμπλε που υποστηρίζουν ομαδικά την παγκοσμιοποίηση και την νέα τάξη πραγμάτων, αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες από την Μόσχα.
Η ηγέτης του κόμματος Εναλλακτική για τη Γερμανία (AFD) που έχει φέρει τα πάνω κάτω στην χώρα, είχε συνομιλίες στη Μόσχα με Ρώσο βουλευτή πολύ κοντά στον Βλαντιμίρ Πούτιν, κάτι που καταγράφεται ως έμμεση παρέμβαση στις επερχόμενες εκλογές στην Γερμανία και στο επικείμενο «Βατερλό» της Άγκελα και του Βόλφρανγκ .

Σοκ στο Βερολίνο: Η Ρωσία ανατινάζει Μέρκελ και Σόιμπλε στις γερμανικές εκλογές! - Εικόνα0
Η Frauke Petry συναντήθηκε επίσης και  με τον Ρώσο υπερεθνικιστή Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι,  οποίος έχει ζητήσει ρωσικές πυρηνικές επιθέσεις ενάντια στη Δύση σε μια επίδειξη δύναμης.
Οι συναντήσεις έρχονται εν μέσω εντεινόμενων ανησυχιών ότι ο Πούτιν επιδιώκει να «χειραγωγήσει» τις εκλογές υπέρ των λαϊκιστικών κομμάτων τα οποία θεωρούνται  ως πιο ευνοϊκά στα συμφέροντα της Ρωσίας.
Σοκ στο Βερολίνο: Η Ρωσία ανατινάζει Μέρκελ και Σόιμπλε στις γερμανικές εκλογές! - Εικόνα1
Η ουσία είναι ότι οι εκλογές στην Γερμανία θα αποτελέσουν ένα ακόμη «χαστούκι» στην νέα τάξη πραγμάτων και στα σχέδια της για κυριαρχία σε ΕΕ και Αμερική.
Πολλοί Ρώσοι ειδικοί εκτιμούν ότι μετά τις εκλογές σε αυτές τις χώρες και την διαφαινόμενη πανωλεθρία των συντηρητικών κομμάτων , τα «γεράκια» της νέας τάξης θα προκαλέσουν παγκόσμιο πόλεμο για αυτόν  ακριβώς τον λόγο βλέποντας ότι χάνονται τα πάντα, τα οποία σχεδίαζαν εδώ και πολλά πολλά χρόνια.
Οι πολιτικοί τύπου Μέρκελ , Ολάντ και οι  υπόλοιποι «παγκοσμιοποιητές» θα εξαφανιστούν όπως και να έχει από τον χάρτη της Ευρώπης  η οποία θα «κοπεί» σε πολλά μικρά «κομμάτια » για να ελέγχεται πιο εύκολα.
Για τον νότο τα σχέδια προβλέπουν την δημιουργία της Μεσογειακής Ένωσης για να συμπεριληφθεί και το Ισραήλ σε αυτή.
Για αυτό και η Ελλάδα προορίζεται να ενταχθεί στην «βυζαντινή κοινοπολιτεία» που ετοιμάζει η Μόσχα εδώ και μεγάλο διάστημα .
Αυτό ας το γνωρίζουν όλοι αυτοί που ζητούν από την χώρα και τους Έλληνες νέες «θυσίες», υποτίθεται στον βωμό της εξυγίανσης του ελληνικού κράτους και του χρέους.
pentapostagma.gr


Post A Comment:

0 comments: